Bokföring

Den löpande bokföringen kan vara en komplicerad och dyr upplevelse som stjäl tid av ditt dagliga arbete. Bokföringen kan vara svår att genomföra när det finns mycket regler att förhålla sig till och det kan bli väldigt kostsamt att ställa till rätta. Är man inte säker på hur bokföringen ska tas om hand finns risken att fel uppstår. Bokföringsfel kan skapa en rad problem som ger dig en felaktig bild av din verksamhet eller att du missar viktiga inbetalningar till skatteförvaltningen som resulterar i att du får betala onödiga avgifter.

Vi på Nibo gör att du slipper alla problem och kan vara trygg med din ekonomi, vi hanterar den noggrant, effektivt och felfritt. Den löpande bokföringen, redovisningen och löneadministrationen kan du enkelt lämna över till oss och anpassa efter dina behov. Du kan smidigt rapportera in ditt företags lönegrundande uppgifter till oss så slipper du alla krångligheter som berör exempelvis sjukskrivningar och semesterlöner, vi ordnar allt!

Vi ser till att du kan skicka alla dina uppgifter digitalt på ett snabbt och smidigt sätt via mobil eller vanliga mail så att du slipper all posthantering som tar tid från ditt dagliga arbete. Allt material bokförs och skickas till dig i form av enkla periodrapporter med all information du behöver.

Svårt att hålla koll på alla fakturor? Lugn, det hjälper vi också till med. Genom läseaccess till dina bankkonton har vi insikt i företagets leverantörsreskontra och kundreskontra. Vi kan ha full koll på statusen för både ingående och utgående fakturor så att det hjälper dig att ha god kontroll över balansräkningen. Du väljer såklart helt själv hur du fakturerar, du kan lämna det helt och hållet i våra trygga händer och vi tar även hand om fakturapåminnelser om du så önskar.

Vi hjälper dig med

  • Löpande redovisning
  • Löneadministration
  • Kundreskontra och leverantörsreskontra
  • Fakturapåminnelser
  • Fakturering